Forum paralotniowe

FAQFAQ regulamin.phpRegulamin SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Sprzedam wózek PPG Tandemowy z paralotnią SynthesisCabrio 46
Autor Wiadomość
Zygmunt 
Zygmunt

Wysłany: 2010-06-25, 22:52   Sprzedam wózek PPG Tandemowy z paralotnią SynthesisCabrio 46

Sprzedam wózek PPG Tandemowy z paralotnią Synthesis Cabrio 46 (w komplecie lub osobno w zależności od potrzeb kupujacego)
Wyposażony w mocny silnik, który umożliwia start nawet jeśli pilot i pasażer ważą po 110kg lub więcej. Wózek jest duży i przez to bardzo wygodny.
Koła:
- przednie od motolotni,
- podwozie główne koła zwykłe (takie jak od taczki)
zapewniają bezpieczeństwo przy starcie i lądowaniu.
Na przednim kole zamontowany jest bardzo skuteczny hamulec nożny.
Uprzęże zostały uszyte na zamówienie, podobnie, jak wszystkie taśmy.
Miejsce Pilota jest z tyłu, ale od doświadczonych Pilotów wiem, że można latać również z przodu ( po drobnych przeróbkach).
Kosz jest wykonany z rurek ze stali nierdzewnej,dzielony na dwie części, zdejmowany, więc wózek można zmieścić do samochodu dostawczego lub do przyczepy. Ja przewożę wózek samochodem dostawczym w zamykanej, metalowej "pace"
Silnik: ROTAX 462
Moc: 52KM
2-suwowy
przekładnia zębata
chłodzony cieczą
rozruch ręczny
zamontowane ssanie
śmigło 150cm drewniane, Piotrowskiego ( w komplecie śmiglo zapasowe)
Zbiornik paliwa16L
Cały komplet ( wózek ze skrzydłem Synthesis Cabrio 46 kupiłem po przeglądzie wykonanym u producenta wózka, a od tego czasu wylatałem ok 3h.
Do wózka polecam paralotnię Synthesis Cabrio firmy DUDEK PARAGLIDERS, którą oferuję w komplecie razem z wózkiem. Jest to paralotnia stworzona do latania z wózkiem i na niej właśnie dokonano pierwszego przelotu przez Bałtyk bez międzylądowania.
Wózek nie był spawany, naprawiany itp. oraz jest w bardzo dobrym stanie technicznym gotowy do lotu.
Cena zawiera: wózek z silnikiem, śmigło, śmigło zapasowe, 2 uprzęże, karabinki stalowe, niezbędne elementy metalowe, wszystkie taśmy, w tym również zabezpieczające, zbiornik 16L, paralotnia Synthesis Cabrio 46
Ze względu na gabaryty i masę nie ma możliwości wysyłki. Jedną z form jest odbiór osobisty w okolicach Gdańska (Grabiny Zameczek) lub do 300km mogę sprzęt dostarczyć do zainteresowanej osoby, jednak sprzęt powinien być najpierw obejrzany i sprawdzony u mnie, a płatność uiszczona gotówką.
Cena za komplet 26000 zł.
Proponowana cena podlega drobnej negocjacji.
Kontakt całodobowo:
E-mail: zgancarz@o2.pl
Tel.: 609227983

Odpowiedz do tematu