Witam kolegę Marcina 055 wszystko się prawie zgadza oczywiście na mój tok myślenia oprócz kilku rzeczy a mianowicie źle obliczona przekładnia położy cały napęd nawet jak silnik będzie miał 17 kucy.Kolejna sprawa dobór śmigła to 30% sukcesu konta natarcia ale w tej kwestii nie mogę się wypowiadać bo jeszcze tego rozdziału nie przerabiałem. Co do zakupu gotowego sprzętu to najprostsze rozwiązanie a najprostsze rozwiązania wcale nie muszą być najlepsze bo gdzie satysfakcja z wykonania własnego sprzętu ???Oczywiście przy budowie kolejnego sprzętu mam nadzieję ze ja komuś pomogę a i dobrze że są fora tu można dowiedzieć się sporo ciekawych rzeczy .
A co do cierpliwości będzie mi potrzebna
zbylu Pomógł: 4 razy Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 39 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-09-10, 18:16
Kolego Markus79 jak tam postępy w budowie napędu, jestem bardzo ciekawy jak się udał napęd i jakie ma osiągi może się kolega pochwali.
W końcu mamy prawie końcówkę sezonu PPG, może jakieś fotki.
pozdrawiam zbylu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum