Wysłany: 2010-07-13, 12:02 Jak zamontować napęd na haku
może ktoś przerabia bagażniki rowerowe albo zna kogoś kto robi szybkie i łatwe w montażu bagażniki zakładane na hak samochodu bez konieczności rozkładania napedziku tak aby można go było bezpiecznie sobie przetransportować z "tyłu" autka
wiki133
Wysłany: 2010-07-14, 08:13
widziałem pare razy samochód z napędem na haku. Dobry pomysł ! Też mnie to interesuje.
wiki133
w sumie bardzo dobry pomysł z tymi rurkami w wypory wkładanymi , bo wcześniej myślałem o platformie i stawiać na niej a następnie przykręcać na motylki . Ten pomysł jednak bardziej mi się podoba a niepokoją mnie te tasiemki które chyba maja stabilizować i zabezpieczyć przed obróceniem się napędu na haku. Może dobrze by było ustabilizować napęd od dołu jakimś ceownikiem na sworzniu który by obejmował ramię haka właśnie od dołu i zapobiegał jego obrotowi na boki jak i do tyłu . Muszę to przekonsultować no i jak by miało jakiś to sens to dam znać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum